GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 7 de junio de 2015

QUATRE RATLLES DE LA SORTIDA A LA LLACUNA ......... per Enric

Hola companys !!

Mentre ens arriba la crónica de la Gran Sortida del dissabte 6 al Berguedà, tan sols aquestes 4 ratlles per comentar la sortida 15 a La Llacuna, del diumenge 7 juny,  en la que s'ha deixat notar i molt el "TUTE" del dia anterior, ja que només erem ...... quatre !!!!

Doncs això, que hem sortit en Lucas, la Dolors i l'Enric, els tres amb les cames encara destrossades d'ahir, acompanyats d'un Vander apoteosico que ens ha portat tota la sortida qual "gregario de lujo" !!

Rodant tranquils , sense tenir que fer ni reagrupaments per esperar ningú (solo faltaria ya ser cuatro y encima ir perdiendo gente por detras !!! jajaja!!) , ens plantem al quilometre final de Font Rubi on s'ha lliurat una petita batalla amb un paio de fora que ens veia venir feia rato : I batalla perdida !!! (bueno le hemos dao vidilla al tio !!)



Arribem a La Llacuna i trobem el Bar tancat !! 
Això sí que és un greu problema. En l'altre de la cantonada a la carretera hi ha un munt de "moteros greñudos" i apart son careros, així que decidim continuar cap a Carme a veure què trobem

I la sort ens ha volgut acompanyar en el dia d'avui !! Uns quilometres més enllà, a escasos 200 metres del desviament per tirar avall cap a Carme, trobem a peu de carretera la Masia Restaurant CA L'ESCOLÀ. Lloc 100% recomanable per preu, qualitat i servei: I ens han convidat als xupitos sense ni demanar-los !!! (Larry te hubiera encantado, que bueno !!)

A Cal Escolà, donde Lucas y Vander  se han puesto cariñosos, jajaja 


y a mi me han dado envidia !!!

Y doy gracias a Dios que no me han parado hoy al salir en un control de alcoholemia !!
Casi mejor nos ahorramos  los detalles del lamentable Show y lo dejamos en que "me habrá sentado mal algo". Pido disculpas a mis compañeros de ruta
Pero una cosa os recomiendo : Jamás añadir ni un dedo de orujo al bidón del agua !!!: Cuando se calienta se convierte en algo ... vomitivooooo !!!

Bé i fins aqui la sortida d'avui. Ho hem passat molt bé, Gracies companys

Enric



1 comentario: