GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 28 de junio de 2015

LA CRONICA DE L'ENRIC

Teniem per avui una sortida ben guapa pel Coll de La Goda fins a Santa Coloma de Queralt, però s'ha deixat sentir més que mai "el efecto quebranta", o "el efecto post-quebranta" o més aviat "el efecto playita del domingo que hace mucha calda!!". , però el cas es que hem estat només sis companys desafiant les carreteres que es desfeien de la calor !!: Dolors, Lucas, Vander, Siscu, Juan D. i Enric.

La ruta ha transcorregut plàcida i tranquila, amb el Vander marcant el pas, fins al Casino de Santa Coloma on hem esmorzat, tot sigui dit, la mar de bé !!



I de tornada per La Llacuna sorprèn en Siscu amb una escapada que no ha pogut ser neutralitzada fins a La Font del Bosc (i perque s'haurà deixat agafar, clar !!).

Passant per Canaletas amb la intenció de carregar aigua en una font i....... Catacrack !!!! mig pedal surt despedit a trossos i queda completament inservible pel que queda de ruta, impossible enganxar-se del peu esquerra. I ara que hi penso ... gràcies a Déu que no em va passar dissabte passat a la QH !!

Be , pero amb molta cura ha estat possible d'arribar a Martorell,  i fins i tot apretar una miqueta perque algun que anava un pel despenjat per darrera no ens pogués atrapar, je je je 

Fins aqui el relat de la sortida 
Esperem que el proper diumenge siguem uns quants més

i aprofito per anar recordant que el diumenge 12 de Juliol tenim la SORTIDA CONJUNTA DE GRUPS, amb esmorzar a Cala Katy de Sant Marti Sarroca, amb SORPRESA inclosa . NO US LA PODEU PERDRE !!!!  (ja anirem donant pistes ... )

Gracies a tots

Enric




No hay comentarios:

Publicar un comentario