GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 6 de septiembre de 2015

La crònica de l'etapa ..... per l'Enric

Ens hem retrobat avui després de l'aturada de les vacances i una vegada més s'ha pogut constatar que la bicicleta ben pocs l'han deixat reposar i que més aviat ens ha acompanyat a on haguem anat ...

"Vamos que llevamos todos la flaca pegada al culo no vaya a ser que perdamos ritmo de carrera !!! jajaja "

Repassem els companys que ens hem ajuntat avui, uns quinze : Lucas "El Lider " vestido de amarillo como tal, Julio, Dolors, el Gonzalo que esta fi com mai, el Quim, Enric, Siscu, un Vander exultant que no sabem que ha pres però que va com una moto, l'Emili, el Juan D. , Presco, Jordi B., el Jose que ja s'ha fet soci finalment, un recuperat Pere C. que estaba perdut fa mesos, i el darrer fitxatge Toni Corcoy que ha transmès molt bones sensacions ja el primer dia !!!

Vagi per davant que en un dia com avui crec que podem estar tots molt contents i orgullosos del nostre grup B, doncs  apart del despiste del Quim que se'ns ha perdut per l'arboç, hem pogut anar tots força agrupats tot el trajecte (cosa que semblaba impossible tot aquest any), rodant molt be i aconseguint una marxeta més que digna , al voltant d'uns 29 km/h de mitjana !!!!






Donem la benvinguda al Toni i al Jose, que apuntan muy buenas maneras i segur que donaran que parlar !!!  Sempre lo milloret amb La Penya !!!

La sortida ha ant força tranquileta fins a Sant Sadurni, i a partir d'aqui cap a Vilafranca una mica més de ritme amb un pletoric Vander que no deixava passar ningú al relleu.

Se'ns ha ajuntat en >Anselm Sempau a Vilafranca i  amolt bon ritme rodador tot el grup hem fet via cap l'Arboç (on un despistadillo s'ha fet un lio i ha desaparegut de cop ... ja ja ja ) i pels poblets tan macos de Banyeres, Lletger i Cornudella ens presentem a esmorzar a Sant Jaume dels Domenys , al bar la Societat , be i barato !!!! (i una mica lents també, pero es que tot no pot ser ......)



La tornada molt alegre amb un dia sensacional per anar en bicicleta. Una serie d'atacs al Sol i Vi han trencat una mica el grup pero ens hem reagrupat perfectament a Sant Sadurni.




I a partir d'aqui la veritat es que la velocitat s'ha incrementat força cami de Martorell, tant que fins i tot algun cotxe hem arribat a adelantar, els més agosarats, ... o sonats !! ja ja ja

Be , fins aqui aquesta petita historia de la jornada d'avui, que realment ha estat molt positiva i en la que , penso, hem disfrutat força. Que segueixi aixi !!!

Fins el proper diumenge, amics

Enric


No hay comentarios:

Publicar un comentario