GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 1 de marzo de 2015

SORTIDA 1 ... La crònica !!!

Doncs amb el dia amenaçant pluja hem estat uns 55 corredors els que hem iniciat aquesta nova temporada de sortidas de La Penya.. Benvinguts a tots i molta sort aquest any !!!

Del B deviem ser una vintena, amb algunes cares noves, com en Xavi, Luigi o Josué, que tiravem cap a Gelida xino xano ...... de moment clar .



Mireu mireu !! el primer dia ja comandant la grupeta .. QUE NO NOS PASE NADA !!!

Hem pujat força agrupadets encara a Sant Llorenç per tirar avall despres cap Espiells i Sant Sadurni, Xerrant i aprofitant per fer quatre fotos, que ja es veia que allò no podia durar gaire .....



Efectivament !!!
A partir de Gelida a tota merda cap a Martorell, amb els nous també fotuts per allà davant, per allò de "marcar el territori", je je je (es broma ehh).  Però bé, ningú per terra, donem-ho per bo.

Ja pujant cap a La Masia conectem amb .... els veterans, que han fet via !!!
I el A. Folqué al capdevant... CON UN PAR !!

 


Al final a La Masia ens hem ajuntat uns ...... 63 SOCIS  !!!  Tot un èxit un any més i que encara ho hagués estat més de no ser per l'eterna espera de l'esmorzar que ja no podia ser més lent !!! Però bé, també s'ha de dir que erem moltissims, i que ens paguen els calendaris, per exemple.. Procurarem corregir-ho.

S'ha fet molt tard !!!! S'ha fet molt tard !!!  Es el que més s'escoltava quan gairebé tot el grup sencer ha tirat directament cap a...... CASETA !!!!
Bé no tots, perque sí que tenim els sis herois d'avui que han completat el recorregut !!!


FELICITATS A TOTS EN AQUEST BON INICI DE TEMPORADA 2015 !!!
ESPEREM QUE SEMPRE SIGUEM TANTS I REGNI AQUEST BON AMBIENT !!!

Fins la propera sortida

Enric

No hay comentarios:

Publicar un comentario