GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 22 de marzo de 2015

LA CRÒNICA DE LA SORTIDA ..... BY PERE

El dia ha començat amb por per les previsions de pluja pero això no ha estat cap entrebanc perque 19 valents pujats a les seves màquines es dirigissin cap a Castelldefels.  Avui hem tingut dues noves incorporacions el Santi i l’Alfonso que han fet pujar una mica mes el nivel del grup B.  El ritme als primers kilometres ha estat infernal !!!!


Als primers semàfors de Sant Andreu de la Barca hem pogut comprobar que els efectes del darrer eclipsi Solar eran evidents i debastadors a les còrnias i retinas dels ulls dels ciclistes del grup B, totes han quedat danyades degut a l’exposició directa al sol.  Cap ciclista ha estat capaç de distinguir el color vermell dels semàfors lo que ha provocat  que el ritme del grup augmentés vertiginosament ja que no hi ha hagut cap parada desde Martorell fins a l’autovía de Castelldefels.

 

A l’arribada a les primeres rampes de les costes del Garraf tot estaba perfectament organitzat per la penya ciclista, mossos d’escuadra i carrers tallats per fer una pujada sense cotxes fins a Sant Pere de Ribes, ha estat una pujada diferent, sense cap vehicle que fes perillar l’integirtat dels ciclistas.

 


L’esmorçar ha estat una mica mes lent de lo desitjat, pero per fer passar el mal moment hem ofegat les penes amb tota mena de licors, xupitos i carrajillos (de Maria).




La tornada ha estat mes lenta i dura, els kilometres començaven a passar factura a les cames (com a minim a les meves), pero gracies als veterans (Lucas/Indu/Prescoli) la tornada s’ha fet mes lleugera de lo que podía haver estat, Gracies companys!!!!!



Un petit incident entre Sant Sadurni i Martorell que no ha provocat cap dany fisic si que ha fet que el nostre Company Lucas hagues d’aturarse per comprobar el seu canvi, finalment hem pogut arribar plegats sense cap incident.

By Pere

No hay comentarios:

Publicar un comentario