GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 29 de marzo de 2015

La crònica ...... by Jordi

Primera sortida després del canvi horari,que serveix perque la gent tingui una excusa per adormir-se. Anirem de Martorell a La Munia passan per.............................(espai per omplir cadascú) i tornarem.

Enfilem cap a Gelida amb tranquilitat perque el o la dormilega ( no vull dir qui es) s'incorpori al grup.Ja tots junts cap a sant Sadurní a bon ritme.
Després cap a Sant Sebastià dels Gorgs i Sant Cugat de Sesgarrigues amb la "pastossa" pujada que porta a la maleïda rotonda...Com que quan no hi ha el capo passa allò de "quan el gat dorm, les rates ballen"...uns agafem la direcció de ENSPERDEREMDELPENEDES i els altres VOYPORDONDEMESALEDELOSHUEVOS CITY.

Havent donat varies voltes per Vilafranca, i quan ja estavem a punt de fer foc amb dos palets per passar la nit, em trobat la sortida cap la 340. Un cop a La Munia ens hem retrobat tots. Durant l'esmorzar ens ha visitat el cor infantil de caramelles de la població que ha interpretat dues cançons populars...tot i que la cançó més adequada hauria estat "GRANADA TIERRA SOÑADA " eh Siscu.



Vilafranca i La Múnia

Després anem cap a Les Conilleres, que no es cap puticlub...i hi ha una carretera molt bona per anar en bici. I cap a Vilafranca on no trobem a la prima Vane...
D'allà cap a Sant Sadurní amb calma...be si no fos pel Soliví i la mare que el va parir...sempre hi ha algú que ha de fer la gracieta d'atacar.

i Les Conilleres .....


De Sant Sadurni cap a Martorell Jesús i Rico (perdona no recordo el nom) imposen un ritme de "sacar los higadillos por la boca" per intentar caçar el fugat Prescoli.


I quan estavem a punt d'arribar, radio Vuelta informa que la Dolors a punxat quan estava a prop de la pancarta de l'últim kilòmetre...llàstima. Però tot a acabat bé. Gracies a tots: Dolors, Siscu, Lucas, Gonzalo, Joan Delgado, Jaime, Javi, Jesús, Rico, Pere i Prescoli-

Crònica by Jordi.

2 comentarios:

  1. Quina crónica mes simpática i les fotos originals. Jo dormilega? Doncs ...si

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona xr la crònica Jordi. Una abraçada a tots!

    ResponderEliminar