GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 7 de septiembre de 2014

La crònica de l'etapa !!

Hola a tots i a totes, hem passat ja les vacances d'estiu i recuperem el calendari de sortides amb la que hem fet avui: anada i tornada a Sant Jaume dels Domenys pel mateix camí : FACIL oi ??? juasjuas
L'etapa perfecte, força planera, 95 km, una bona colla, per anar ben tranquils i prenent contacte de nou amb la bici, xerrant amb els companys, despres de la aturada estival ........  i uns collons !!!! amb perdó per la paraula !!!
Si una cosa ha quedat avui perfectament constatada es que a l'agost no ha parat ni Déu i que tothom esperava el dia d'avui per posar a prova els adversaris en el primer repetxó que tingues ocasio, ja ja  ja. Tambe esta bé aixi també, i tant, tot val !!  Per aixo ens hem anat gairebé a 29 de mitjana..

Ja de sortida en Presco, Delgado, Siscu i Cia a tota merda cap a Sant Sadurni, i tot el grup, ja fraccionat , de calenton al darrera per no quedar massa malament, clar . Despres algun acabaria pagant-ho a la tornada, però !!

Castigant de valent les cames a la benzinera de La Granada, on no es perdona mai, per arribar a Vilafranca amb unes "bones" pulsacions.

Bastant agrupadets ens dirigim tots, i avui som uns 18 !!, cap La Múnia i Sant Jaume, Caram que afinadets que estan en Xavi, i en Casi, i en Santi, i en Larry, i en Jordi, i la Silvia, i en Quim, i en ...., Escolteu i paro ja perque no em deixaria a ningú , i en pot donar fe el mateix Abel, del grup A, que avui ens acompanya.

Unes gotetes no ens arriben a mullar per sort i arribem a La Societat, el millor Bar de Sant Jaume, i tant , 5 euros per barba !!!



Cony el Vander es atot arreu eh !! clar es el que feia les fotos !!
Una tornada sense incidencies pero en la que els quilometres ja es van deixant sentir a les cames, sobre tot per algun com ara en Jorge que ens acompanya en el seu primer dia amb La Penya, MOLT BE PER ELL !!!
I en Santi i en Casi, que en volen mes i poden fer selfies com aquest que se'n van per La Creu de l'Aregall a calentar una miqueta


I fins aqui aquesta cronica ! animo que algu la faci la setmana vinent, que se jo ... com per exemple ..... LA SILVIA NOVO  ??? 

No hay comentarios:

Publicar un comentario