GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 26 de julio de 2015

La crònica d'avui .... per Enric

Darrera etapa abans de l'aturada del mes d'agost per vacances, aquells que en facin , clar !!
Una jornada més ens enfrontarem al caloret i a un centenar de quilometres amb un important desnivell d'uns 1.500 metres. Això i les vacances (més lo primer que lo segon ...) fan una vegada més que sortim una colleta petita amb la Dolors, Lucas, Luigi, Abdel, Presco, Gonzalo, Vander, Jordi i un servidor. Pero que somos ?? Ehh  Leones ?? O huevones ???  jajajaja
Doncs leones , clar que sí !!

I com a tals només ens permetem escalfar una mica les cames fins a Olesa per arrencar amunt cap a Vacarisses a tota merda !!  No volem que el grup A que ve per darrera ens agafi massa aviat. Caram que bé que anem que estem arribant a Torreblanca i ni rastre dels PRO ..... Sorpresa quan a un quilometre de coronar n'atrapem a tres que .... SON ELS ULTIMS DEL GRUP A !!!! QUE JA SON A DALT !! . Vale que ens passin de pressa, pero tant que ni els veiem ??  Tot s'aclareix quan expliquen que a Olesa han tallat pel dret sense arribar al semafor, ja ja ja

Baixada tranquila fins Castellvell i ritme àgil cap a Pont de Vilomara per neutralitzar el trio maravilla que va per davant, Lucas, Gonzalo i Presco.
Primeres rampes direccio Rocafort ...... "ens ho agafem xino xano ok ??  si si tothom d'acord ....". Ni tres curves !!!! La neguitosa (li podriem dir així ?) ja passa al davant amb el seu ritmet i s'ha acabat la calma . Eso seran esos pedales nuevos !!!

Pero ni aixi podem capturar els escapats i arribem a Cal Carter de Mura que ja els trobem entaulats, i en la bona companyia del mestre Emili i l'escuder Jose, que han volgut compartir part de la ruta amb nosaltres, S'agraeix sempre !!

























Amb la panxa plena cap amunt a buscar Les Estenalles. Acomiadem els dos de Navàs que tiren cap Navarcles i nosaltres a la caça de l'escapat, per variar. I qui cony és , ara, el que va pel davant ???   qui havia de ser ?  doncs el pispa del Vander (que hoy vas de ISRA, perdona !!)  Aqui este cronista echa el resto per consigue darle caza a escasos 100 metros del Coll !!! Ole yo !! (es broma ehh)


























La baixada fins a Terrassa no depara res destacable pero sí la pujada dels 4 quilometres fins els 4 vents, on podem gaudir d'una autentica Master Class en Cicloturisme pujant tots a roda del Maestro Lucas, per qui de veritat que no passen els anys i una de les millors rodes per arribar a tot arreu.

Cervecita de rigor en La Xerradeta para compartir aventuras y anecdotas con los compis del A, relajar un poco y desearnos todos una muy buenas vacaciones. Pero por favor abstenerse de decir que no se va a tocar la bici que ya nos conocemos !!!!!

Bones Vacances companys, Fins Setembre

Enric

No hay comentarios:

Publicar un comentario