GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 5 de julio de 2015

CRONICA DE LA SORTIDA .... Per Chus Pérez

A les 7.00 hores iniciem la sortida 19 del club 5 valents: Quim,Dolors,Enric,Santi i Chus.Els companys del grup A veien els que erem ens conviden asortir amb ells   però ho desestimem i fem la que marca el nostre calendari per tal d´evitar sorpreses.

Pujem tranquilament cap a Terrassa, Castellar del Valles i el presi  fent relacions amb grupetes d´altres clubs (CChorta, CCPalet...).   
 
Quan arribem a Sant LLorenç Savall estavem fent  un reagrupament veiem sortir una roda i un ciclista amb una MTB volant pels aires i aterrant davant nostre, ens apropem per  ajudar-lo ,i no li havia passat res, però la caiguda va ser provocada pel  trencament d´un   tirant de carboni ( a veure si inventen una altra  aleació per a tanta potencia, ja,ja ja,...)




Esmorçem a Sant Feliu de Codines i al restaurant comencem a notar "lo caloret" que ens espera per tornar cap a casa.Acabem              d´esmorçar, omplim bidons amb aigua i glaçons i tornada cap a Martorell.


Quan arribem al poble parada al Bar La Xarradeta a fer una jerra de clara per tal d´hidratar-nos i allà ens trobem amb els compis del grup A,  fem una mica de germanor  quatre rises  i cap a casa .



Bona sortida i bona companyia

Chus

2 comentarios: