GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 26 de octubre de 2014

pim pam pum !! la Montserratina i .... s'acabó !!

Doncs sí, companys i companyes, completem avui 26 d'octubre el calendari de la temporada amb la tradicional pujada de penyes a Montserrat. Una Montserratina que sembla que cada any aplega a més i més ciclistes de tota mena, perquè la veritat és que avui ha estat espectacular la quantitat de bicis que hem arribat a veure.

Amb força fresqueta de bon matí ens encaminem cap a Monistrol per així poder pujar encara sense massa aglomeració. Uns quants companys van per davant, algún altre per darrera, el Sol que va fent acte de presència i la carretera, que ella tota sola s'encarrega de fer la resta : Rosari de fatigats corredors que ens anem reunint a dalt d'un en un !!

Ho tenim tot ?? Si ??  Pins ? Cinta ? Fotito ?  Doncs avall cap a esmorzar a Marganell mentre veiem que les "fieras" de l' A també ja van arribant

I ja amb un esplèndid dia al damunt continuem la ruta passant per Vacarisses i arrodonint una sensacional jornada de bici en la que només ens hi han faltat alguns companys, diguem-ne "transfugas" (vease foto), que han fet una altra ruta diferent : Pues que sepan que no puntuan eh !! je je je és broma , però esperem que l'any que ve també ens acompanyin.





I amb això donem per acabada la temporada oficial de sortides, tot i que ara com tots ja sabeu comença aquella època de sortides extraoficials tant divertida en la que tots quedem a les 8h a La Caixa perque després cadascu tiri cap a on li doni la gana !! ja ja ja te collons la cosa !!

Bé, bromes apart, els companys de la junta us volem donar les gràcies a tots per la gran participació que hi ha hagut durant tota la temporada i el bon ambient que s'ha viscut en general, i us animem a rematar-ho acompanyant-nos en el proper Sopar de Fi de Temporada i a continuar sortint l'any que ve tant o més que aquest any, ja que una cosa és ben clara: És entre tots que fem PENYA !!!

Moltes gràcies

Enric


No hay comentarios:

Publicar un comentario