GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

domingo, 19 de abril de 2015

AHÍ VA ESA CRÓNICA !! ................... per Enric

Coneixereu la dita "siempre llueve sobre mojado" , imagino ... Doncs avui NO s'ha complert la dita. Era mullat a les 8.00h pero no ha plogut més !!! 

Bé, perdoneu ..... només era una brometa, i bastant dolenta, ho reconec.

Sigui pel mullat o pel mal de cames que debia tenir mes d'un, el cas es que els herois de la jornada erem 8 o 10 : Siscu, Lucas, Carrasquilla, Quim (que just retornava de "tierras abajo"), Santi Rico, Alfonso Galeano, Dolors, Enric, Pere Berniola (disposat a ensenyar-nos les lliçons apreses en el grup A..... - és broma ehh Pere, bon rotllo , ja ja ja -) i un novell Carles (que venia acompanyat pel Pere per tal d´ iniciar-se i que ja podem donar per totalment iniciat perque va com una moto el paio !!!)

Xino xano cap a Pallejà i punxada només arrencar de cara amunt cap a Cervelló (bé, millor ara que més endavant). Fins a Vallirana anem agrupadets però en sortir-ne ja es formen dos grupets que tiraran a ritmes diferents. S'accelera fort en el grup davanter per entrar ja mig estovadets en la dura recta del Lledoner i a partir d'aqui posar ja"tota la carn a la graella" i no parar fins al rètol del port, atacs inclosos !!! Asfixiant però guapa, guapa, la pujada d'avui !!!





 Baixada a tota merda i en un moment ens plantem a Sant Cugat Sesgarrigues per l'àpat del dia, que de cap manera podia ser millor tenint en compte que per sorpresa de tots ....... avui sí que hi ha qui convida !!!!!

MOLTES FELICITATS QUIM PEL TEU ANIVERSARI !!!
Estàs fet un xaval !!!


Amb un cert retard acumulat reprenem la marxa que encara ens queda tirada llarga fins a casa.

I sense renunciar als corresponents atacts i batalletes per Santa Fe, Guardiola, i per descomptat a la Creu de Torrelavit, ens plantem a Sant Sadurni disposats a afrontar el Petit Mortirolo que ens durà a Espiellls com uns autèntics guerrers sobre dues rodes (i recuperar la Dolors que va ella tota HAPPY perduda per les vinyes, jajaja)


Collons !!! i amb el mal que ens foten ja les cames encara n'hi ha alguns que volen acabar de reventar-ho tot a la pujada de Gelida, ehhh Pere !!!  jajaja . Molt bona la teva companyia avui, en el B et trobem a faltar .... ja ho saps


Doncs aquesta ha estat per mi la petita historia d'una sortida sensacional.

Moltes gràcies , companys !!

Fins la propera

Enric 




2 comentarios:

  1. Los interiores de Espiells son muy bonitos, los quería visitar***juasjuas

    ResponderEliminar
  2. Gran jornada i molt bona crònica. Jo també us trobo a faltar..... i ho saps, jajaja.

    ResponderEliminar