GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

sábado, 3 de enero de 2015

CARTA INFORMATIVA TEMPORADA 2015

Molt Bon Any Nou a tots i totes !!!

Amb el reintegrament de l'import del dècim de la Loteria de Nadal podem dir que la temporada no comença malament del tot. Esperem tenir molta més sort un altre any !!

Tot i que la versió oficial sigui que ningú toca la bici ("que ya nos conocemos todos ...".), si enmig de les hores i hores d'entrenament que esteu acumulant disposeu d'uns minuts lliures podeu llegir aquesta carta que aquí adelantem (la enviarem tambe per correu) amb informació de cara a aquesta nova temporada .

Molta salut i fins aviat !!






Martorell, 2 de gener de 2015
Benvolgut soci/a,
En primer lloc des de la Penya Ciclista Martorell et volem fer arribar els nostres millors desitjos per aquest nou any 2015 que ara comença, tot esperant que en poguem gaudir moltíssim dalt de la bicicleta fent allò que més ens agrada:  pedalar !
Per la present et comuniquem que iniciarem les sortides oficials de la present temporada 2015 el diumenge 1 de març,  i que cel.lebrarem l’Assamblea General de socis el divendres inmediatament anterior, es a dir , el dia 27 de febrer de 2015.
La quota de soci d’enguany, igualment de 25,00 euros, es cobrarà a través del compte bancari, durant el proper mes de febrer.
La tramitació, per tot aquell que vulgui, de les llicencies federatives (78 euros la nacional o 65 euros la catalana), la durem a terme durant el mes de gener, a partir del proper dilluns 12, des del local de La Penya, com és habitual, de 19 a 20 hores. El cobrament s’efectuará directament al compte bancari, juntament amb la quota de soci 2015.

CONVOCATORIA ASSAMBLEA GENERAL ORDINARIA
Quedeu convocats a L’Assamblea General Ordinaria de socis de la Penya Ciclista Martorell que se cel.lebrarà el proper divendres 27 febrer de 2015 al Centre Cultural de Martorell a les 20:15 hores, amb el següent ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació de l’ acta Assamblea anterior, de 28 febrer 2014
2.- Memòria i valoració temporada 2014
3.- Moviments i estat de comptes exercici temporada 2014
4.- Presentació temporada 2015
5.- Torn obert de paraules

Esperant la teva assistència, reb una forta encaixada,



Junta de la Penya Ciclista Martorell

No hay comentarios:

Publicar un comentario